Том Инженеринг - Вашето градежно решение

Изведба на градежни и градежно-занаетски работи

Контакт

За нас

Уште во самите почетоци, нашата компанија се позиционираше на пазарот како стручно-ориентирана компанија, која професионално се занимава со работи од областа на градежништвото.

Том Инженеринг е семејна фирма која работи во континуитет речиси половина век.

40 години работиме врвно и посветено на објекти од темел до кров. За тоа можат да посведочат огромен број изградени објекти од наша страна, дел од нив се повеќекатници во Куманово, Скопје и ширум Македонија. Нашите објекти можете да ги видите и на територијата на бивша СФРЈ.

Следејќи ги потребите на нашите клиенти, нашиот стремеж е насочен кон постојано надградување. Нудиме сигурност, потврдена преку употреба на иновативни техники во градењето на објектите и употреба на високо квалитени материјали од проверени производители. Нашите објекти се со ефикасна звучна и термичка изолација, како и со одлична сеизмичка стабилност која нуди квалитетна градба.

Услуги

Нашиот технички тим е поддржан од професорите при Градежан Факултет, а имаме и тим од високо квалификувани мајстори од сите држави за реализација на услугите кои ги нудиме.

Градешништво

Нашите проекти се предводени од тим на архитекти, пратејќи ги сите новости и стандарди овозможуваме квалитетно и комотно домување.

Изведба

Во изведбата на останатите фази (водовод и канализација, електрика, машинство, ентериер и др.), сѐ до комплетно финализирање (клуч на рака) Том Инженеринг во своите објекти секогаш користи најквалитетни еколошки материјали и најстручни лица кои ги вградуваат.

Надзор и конулатцаии

Вршиме стручен надзор, и даваме градежен консалтинг. Секогаш се стремиме кон најдоброто, па затоа при секој стручен надзор го бараме и најдоброто.

Градежно занатски работи

Работиме и се што е поврзано со градежно занатски работи како морелофарбарски услуги, ѕидање, изработка на подови - лепење плочки и поставување дрвени подови итн.

Галерија

Контакт

Адреса

Ѓорче Петров 317-А
Куманово,Северна Македонија

Е-Маил

tomicatrajkovski56@gmail.com

tomicatrajkovski54@gmail.com

tomcatrajkovski114@gmail.com

Телефон

+389 71 735 668